Ojaan ajanut ja siltarumpuun törmännyt autoilija kuoli Mänttä-Vilppulassa

Kuvituskuva Tiina Örn

Riina Haapala

Autoilija kuoli liikenneonnettomuudessa varhain torstaiaamuna. Onnettomuus tapahtui Mänttä-Vilppulassa Riihikankaantien ja Seiväsniementien kohdalla. Poliisi sai hätäkeskukselta tiedon tapahtuneesta puoli kuuden aikaan aamulla.

Onnettomuudessa menehtyi autoa ajanut mies, joka oli yksin autossa.

Tapahtumapaikalla selvisi, että henkilöauto oli ajautunut ulos tieltä ja oli törmännyt siltarumpuun. Jäljistä päätellen ajoneuvo oli tulossa Vilppulan suunnasta Riihikankaantietä kohti tietä 58. Kinnaskosken sahan jälkeen vasemmalle kaartuvassa mutkassa ajoneuvo oli suistunut oikealle ojaan. Alustavien tietojen mukaan ojan pohjalla oli ajoneuvon jättämää jälkeä yli 100 metriä. Seiväsniementien kohdalla ajoneuvo törmäsi betoniseen siltarumpuun ja törmäyksen voimasta pyörähti pyörilleen.

Ajoneuvo vaurioitui kauttaaltaan törmäyksessä ja poliisin mukaan paikalla voitiin todeta sillä olleen tilanteeseen nähden liikaa nopeutta.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn selvittämisenä. Jatkotutkimuksissa selvitetään muun muassa sitä, onko kuljettajalla ollut alkoholia tai muuta päihdyttävää ainetta veressä, joka olisi ollut osasyynä onnettomuudelle. Mikäli alkoholi tai muuta päihdyttävää ainetta todetaan, yhdeksi tutkintanimikkeeksi tulee myös rattijuopumus.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut