Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves pelaa jälleen kotiottelun, johon voi ottaa yleisöä – Ratinassa vastaan asettuu sarjakakkonen

Jalkapallon Veikkausliiga jatkuu keskiviikkoiltana Tampereen Ratinassa Ilveksen osalta kotiottelulla, johon voi ottaa pitkän tauon jälkeen myös yleisöä.

Vastaan asettuu Turun Inter, jonka kausi on sujunut tähän asti erittäin mallikkaasti. Turkulaisjoukkue on sarjakakkosena heti HJK:n jälkeen.

– Inter on ollut kyllä hyvässä iskussa. Pelimuotoa on vaihdeltu, toki ihan alkukaudesta kenttäolosuhteetkin vaikuttivat suoraviivaisuuteen. Pallonhallinnan lisäksi Inter pystyy tarvittaessa olemaan myös fyysisesti todella vahva, kertoo Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss seuran verkkosivujen otteluennakossa.

– Heillä on voimakkaita yläalueen pelaajia. Inter hyödyntää niitä kaksinkamppailuja. Me taas haluaisimme mielellään puolustaa heidän kenttäpuoliskollaan mahdollisimman paljon.

Pallolliseen peliin vaikuttaa omalta osaltaan myös sääolosuhteet. Samalla vaihtojen merkitys korostuu.

– Pallosta pitää huolehtia. Kukaan ei halua tässä säässä vain juosta hulluna ilman palloa. Sama on pitänyt ottaa huomioon treeneissä. On pyritty olemaan tehokkaita. Tärkeää on tietysti myös pelaajien henkilökohtainen valmistautuminen.

– Osa menee kakkosjoukkueen mukaan paikallispeliin TPV:tä vastaan. Meillä on iso rinki käytössä, ja aivan jokaisen täytyy ansaita peliaikansa. Lahjana minuutteja ei ole jaossa. Voi olla, että joku pääsee ensimmäistä kertaa avauskokoonpanoon, Wiss kommentoi otteluennakossa.