Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ryanair avaa uuden reitin Tampereelta – "Olemme iloisia siitä, että lentoyhtiö Ryanair palaa Tampere-Pirkkalan lentoasemalle"

Halpalentoyhtiö Ryanair avaa uuden reitin Tampere-Pirkkalan lentoasemalta Lontoon Stanstedin lentoasemalle. Lennot alkavat marraskuussa. Uusi reitti on suunniteltu ympärivuotiseksi.

– Olemme iloisia siitä, että lentoyhtiö Ryanair palaa Tampere-Pirkkalan lentoasemalle ja aloittaa lennot marraskuussa. On hienoa, että Suomen kattavat ja hyvät lentoyhteydet ympäri maailmaa ovat asteittain palautumassa, sanoo lentoasemayhtiö Finavian myynti- ja reittikehitysjohtaja Petri Vuori tiedotteessa.

Business Tampereen mukaan reitti Lontooseen on ollut toivottu ja sen eteen on tehty pitkään työtä.

– Jatkamme edelleen työtä ja neuvotteluja Ryanairin sekä muiden lentoyhtiöiden kanssa uusien reittien avaamiseksi kesäkaudelle 2022, kertoo investointien ja kansainvälisen toiminnan johtaja Harri Ojala Business Tampereesta tiedotteessa.

Matkustajaliikenteen odotetaan palautuvan Tampere-Pirkkalaan vähitellen syksyn 2021 aikana. Lentoliikenteen ja matkailualan tulevaisuudennäkymät ovat pitkästä aikaa valoisampia.

– Me Ryanairilla iloitsemme voidessamme julkaista yhtiön paluun Tampereelle tulevana talvena. On hienoa, että voimme yhdistää Tampereen seudun suoralla reittiyhteydellä Lontooseen ja tukea näin seudun matkailua. Lennot alkavat talvikauden alussa 2021 ja niitä voi varata tästä päivästä alkaen, kertoo Keski- ja Itä-Euroopan sekä Baltian vastaava myynti- ja markkinointipäällikkö Olga Pawlonka Ryanairilta tiedotteessa.

Lentoyhteys avataan Lontoon kolmanneksi vilkkaimmalle Stanstedin lentoasemalle. Stanstedin lentoasema sijaitsee noin 50 kilometriä Lontoon keskustasta pohjoiseen. Uudella reitillä lennetään tiistaisin ja lauantaisin.