"Täytyy tulla mökiltä silleen että ehtii lähetykseen..." – Juhannuspäivän Lotto-lähetyksessä nähdään tuttu nainen Pirkkalasta

Lotto tulee joka lauantai, on sitten juhannus tai ei. Sen tietää hyvin Pirkkalassa syntynyt ja kasvanut Netta Laurenne, joka on tullut tutuksi lähetyksistä jo useamman vuoden ajan.

Ja tekee Laurenne paljon muutakin. Puhutaan tässä yhteydessä kuitenkin Lotosta, jonka lähetyksissä hän on häärinyt tuottajanakin.

– Nyt olen pienentänyt rooliani siten, että nykyisin olen mukana silloin tällöin ruutukasvona. Juhannuspäivänä tosiaan minut nähdään lähetyksessä. Täytyy tulla mökiltä silleen takaisin että ehtii lähetykseen, Laurenne kertoo.

Muun tekemisen määrä kalenterissa on sitä tasoa, että heikompaa hirvittää.

– Jos vastaan ihan suoraan, niin aika ei riitä mihinkään tähän kaikkeen. Asioiden kanssa operoiminen vaatii monenlaista tasapainoilua ja sitä, että kaikkeen ei voi vaan heittäytyä täysillä koko ajan. Joskus joku asia on enemmän taustalla, joskus se nostetaan enemmän esille. Joskus lähetetään sähköpostia aamuneljältä, joskus ei lähetetä, Laurenne kuvailee tekemisiään ja nauraa päälle.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut