Poliisiammattikorkeakoulu liittyy CampusOnLine- ja ristiinopiskelupalveluun

Poliisiopiskelijoiden mahdollisuudet suorittaa vapaasti valittavia opintoja laajenevat, kun Tampereen poliisiammattikorkeakoulu liittyy syyslukukaudesta 2021 alkaen ammattikorkeakoulujen CampusOnline-opintotarjontaportaaliin sekä Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun ristiinopiskelupalveluun.

– Polamkin tutkinto-opiskelijat voivat jatkossa valita muista korkeakoulusta opintoja, jotka laajentavat tai tukevat heidän ammatillista osaamistaan. CampusOnline-portaalista ja tamperelaisten korkeakoulujen ristiinopiskelupalvelusta löytyy poliisiopintoihin sopivia kursseja esimerkiksi psykologiasta, hallintotieteistä, sosiaali- ja terveysalalta sekä kielistä, kertoo tiedotteessa koulutussuunnittelija Maija Ohvo Polamkista.

Samalla Poliisiammattikorkeakoulun joitakin opintoja tulee tarjolle muiden suomalaisten ammattikorkeakoulujen ja Tampereen yliopiston opiskelijoille.

– CampusOnline-portaaliin meillä on tekeillä poliisitoimintaa esittelevä verkkokurssi. Lisäksi tarjoamme Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoille niitä kursseja, joita Polamkiin tulevat Erasmus-vaihto-opiskelijat suorittavat täällä. Ensi syksynä näiden kansainvälisten kurssien teemoja ovat ajankohtainen poliisitutkimus ja suomalainen poliisitoiminta, Ohvo kuvailee.

Poliisiammattikorkeakoulun opiskelijat saavat Polamkin intranetistä lisätietoa CampusOnline-portaalin opinnoista ja tamperelaisten korkeakoulujen ristiinopiskelusta.

Kaikki tarjolla olevat kurssit on listattu CampusOnline-portaalissa ja Tampereen korkeakouluyhteisön ristiinopiskelupalvelussa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut