Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

4 Vuodenaikaa on yhä ykkönen – Tässä on Paras Tamperelainen Lounaspaikka TOP25!

Äänestys: Kauppahallin ravintola suunnittelee menunsa fiilispohjalta.

Kauppahallin 4 Vuodenaikaa on edelleen Paras Tamperelainen Lounaspaikka. Se saalisti kaikista äänistä 12 prosenttia. Kakkoseksi ylsi viime vuoden tapaan Bistro Venla 9,3 prosentin äänosuudella.

Vuonna 2020 viidennellä sijalla ollut Nanda Devi hyppäsi kolmanneksi ja sai 5,6 prosentin kannatuksen.

4 Vuodenajan yrittäjä Yoni Ichtertz nostaa menestysreseptin avaimiksi laadukkaan ruoan lisäksi autenttisuuden ja palvelun. Hyvän tason ylläpitäminen joka päivä on äärimmäisen tärkeää.

– Lounasmenumme vaihtuu joka päivä. Se säilyttää sekä asiakkaiden että työntekijöiden mielenkiinnon. Olemme jo siinä tilanteessa, että asiakas voi luottaa meillä olevan hyvä lounas hänelle ilman, että hän katsoo päivän menua, Ichtertz sanoo.

Keittiömestari Juho Rajamäki muistuttaa, että ravintolalla ei ole kiertävää lounaslistaa. Asiakkaat saadaan yllätettyä iloisesti joka päivä.

– Suunnittelemme menua päivän, kaksi kerrallaan. Se tapahtuu fiilispohjalta ja sen perusteella, mitä raaka-aineita on kulloinkin saatavilla.

Lounasm enu mme vaihtuu joka päivä . S e säilyttää sekä asiakkaiden että työntekijöiden mielenkiinnon.

– Esimerkiksi kesällä suunnittelu liittyy vahvasti siihen, mitä saamme lähituottajilta. Käytämme heidän tuotteitaan emmekä ota mitään kauempaa. Se ohjaa menusuunnittelua ja on 4 vuodenajan itseisarvo, Rajamäki toteaa.

Äänestäjät kehuivat 4 Vuodenaikaa tutulla tavalla. Eräs totesi perusteluissaan, että ravintola ei petä koskaan ja toinen totesi ruoan olevan hullun hyvää.

– Kauppahallin 4 Vuodenaikaa jaksaa hämmästyttää laadukkaalla ranskalaiskeittiöllään ja vaihtelevalla menulla. Tässä kaupungissa ei isolla rahallakaan saa samaa maku- ja miljöökokemusta, kuului eräs määritelmä.

– Mahtavaa ruoka ja miljöö sekä just oikeanlaista touhua tyylikkäästi.