Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuorten turvatalo palvelee Tampereella kesälläkin – avoinna arkisin kello 9–16

Punaisen Ristin Nuorten turvatalo Tampereella tarjoaa kriisi- ja keskusteluapua arkisin kello 9–16 läpi kesän. Tänä vuonna on havaittu että jaksaminen, etäopiskelu ja yksinäisyys puhuttavat, ja nuoret aikuiset kaipaavat nyt matalan kynnyksen keskusteluapua. SPR kertoo asiasta tiedotteessa.

Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva turvatalo on matalalla kynnyksellä lähestyttävä tila, johon nuori, hänen perheensä tai läheisensä voivat tulla juttelemaan nuoruuteen liittyvistä asioista ammattilaisten ja koulutettujen vapaaehtoisten kanssa.

Keskustelemaan voi tulla esimerkiksi yksinäisyydestä, alakulosta, itsenäistymisen paineista, opinnoissa jaksamisesta tai päälaelleen kääntyneestä unirytmistä.

Turvatalolla autetaan koronarajoitusten puitteissa nuorelle sopivimmalla tavalla – verkossa tai lähitapaamisin. Apu on maksutonta ja sitä saa nopeasti ilman lähetettä. Turvatalot auttavat valtakunnallisesti myös verkossa: Sekasin-chat tarjoaa apua nuorille joka päivä.