Kun Ilves pelaa seuraavan kotiottelunsa yleisön kanssa, otteluun liittyy myös toinen vetonaula – vastustajan kapteeni on nimittäin tuore Turun kaupunginvaltuutettu

Tampereen Ilves pääsee juhannusviikolla taistelemaan pisteistä Turun Interin ja joukkueen kapteenin Timo Furuholmin kanssa. Furuholm on tuore Turun kaupunginvaltuutettu. Teemu Nurmi
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Koronarajoituksia on purettu nyt siinä mittakaavassa, että Tampereen Ilves saa ottaa juhannusviikon keskiviikkona pelattavaan Inter-otteluun jälleen yleisöä. Lipunmyynti avattiin viikonloppuna.

Ratinassa tuolloin kello 18.30 alkavaan otteluun liittyy myös muita vetovoimatekijöitä. Vastustajajoukkue Turun Interin kapteeni Timo Furuholm on nimittäin tuore Turun kaupunginvaltuutettu. Tampereen-otteluissa Furuholm jo entuudestaan tottunut kuuntelemaan monenlaisia huutoja, ja nyt joukkoon tulee potentiaalisesti yksi teema lisää.

Furuholm valittiin valtuustoon vasemmistoliiton listalta: pitkän linjan jalkapalloilija sai puolueesta toiseksi eniten ääniä Turussa heti puheenjohtaja Li Anderssonin jälkeen. Furuholmin isä Tapio, entinen jalkapalloilija ja jalkapalloselostaja onnistui hänkin: hänet valittiin Porin valtuustoon samoin vasemmistoliiton listalta.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut