Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kun Ilves pelaa seuraavan kotiottelunsa yleisön kanssa, otteluun liittyy myös toinen vetonaula – vastustajan kapteeni on nimittäin tuore Turun kaupunginvaltuutettu

Koronarajoituksia on purettu nyt siinä mittakaavassa, että Tampereen Ilves saa ottaa juhannusviikon keskiviikkona pelattavaan Inter-otteluun jälleen yleisöä. Lipunmyynti avattiin viikonloppuna.

Ratinassa tuolloin kello 18.30 alkavaan otteluun liittyy myös muita vetovoimatekijöitä. Vastustajajoukkue Turun Interin kapteeni Timo Furuholm on nimittäin tuore Turun kaupunginvaltuutettu. Tampereen-otteluissa Furuholm jo entuudestaan tottunut kuuntelemaan monenlaisia huutoja, ja nyt joukkoon tulee potentiaalisesti yksi teema lisää.

Furuholm valittiin valtuustoon vasemmistoliiton listalta: pitkän linjan jalkapalloilija sai puolueesta toiseksi eniten ääniä Turussa heti puheenjohtaja Li Anderssonin jälkeen. Furuholmin isä Tapio, entinen jalkapalloilija ja jalkapalloselostaja onnistui hänkin: hänet valittiin Porin valtuustoon samoin vasemmistoliiton listalta.