Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuori mies loukkaantui vakavasti vesiliikenneonnettomuudessa Sastamalassa – poliisi oikoo nyt tapahtumasta liikkuneita vääriä tietoja

Noin 20-vuotias mies loukkaantui vakavasti pudottuaan veneestä ja jäätyä veneen alle. Onnettomuus tapahtui perjantaina noin kello 22.30 aikaan Rautavedellä Sastamalassa. Veneen potkuri silpoi mieheltä jalkaterän. Hänet kuljetettiin sairaalahoitoon.

Tapahtuma-aikaan usean hengen seurue oli ollut veneilemässä Rautavedellä. Veneen keulakannella istunut mies oli pudonnut veteen veneen kuljettajan tehdessä väistöliikettä kohtaamistilanteessa toisen veneen kanssa.

Uhri pelastettiin muiden veneilijöiden avustamana vedestä ja kuljetettiin rantaan. Ensiavun jälkeen uhri kuljetettiin sairaalaan. Poliisi puhallutti veneen kuljettajan ja puhutti tapahtuman osalliset. Tapauksessa ei epäillä ketään rikoksesta.

Poliisi on huomioinut, että tapahtuneeseen liittyen liikkuu huhuja esimerkiksi siitä, että asiassa tutkittaisiin rikosta. Näin ei ole: asia ei johda poliisissa tutkintaan, eikä poliisi myöskään tiedota asiasta enempää.