AL: Kuntavaalien Tampereen äänien tarkastuslaskenta alkaa kello 9, tulos vahvistetaan keskiviikkona – "Perinteisesti Tampereella on aina tarkastuslaskenta saatu valmiiksi maanantain aikana"

Kuntavaalien Tampereen äänien tarkastuslaskenta alkaa tänään maanantaina kello 9, äänet lasketaan vähintään kahteen kertaan ja tulos on tarkoitus vahvistaa keskiviikkona Tampereen keskusvaalilautakunnan kokouksessa, kertoo Aamulehden haastattelema Tampereen keskusvaalilautakunnan sihteeri Juha Perämaa.

Tarkastuslaskentaan tuli mielenkiintoinen jännite, kun vaaliliitossa kuntavaaleissa Tampereella olleet Kokoomus ja Rkp saivat yhteensä 26 ääntä Sdp:tä enemmän.

– Periaatteessa tarkastuslaskentaa voi tehdä aina sinne keskiviikkoon saakka, kun se tulos vahvistetaan, mutta perinteisesti Tampereella on aina tarkastuslaskenta saatu valmiiksi maanantain aikana, Perämaa sanoo Aamulehdessä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut