Näsilinnankadun ja Puuvillatehtaankadun risteys suljetaan ensi viikolla

Tampereen Puuvillatehtaankadun ja Näsilinnankadun risteyksessä tehdään kaivuutöitä maanantaista perjantaihin 14.-18.6.2021.

Koko risteysalue suljetaan eli Näsilinnankadulta ja Puuvillatehtaankadulta ei ole läpiajoa Satakunnankadulle. Risteyksessä tehdään vesi- ja viemäriliitoksia. Kaduilla on myös muita liikennejärjestelyjä 14.-18.6. kiinteistöille ajon mahdollistamiseksi. Näsilinnankatu suljetaan työalueeksi välillä Näsijärvenkatu-Puuvillatehtaankatu vuoden 2022 loppuun.

Näsilinnankatu muutetaan maanantaina kaksisuuntaiseksi välillä Satakunnankatu – Puuvillatehtaankatu eli kiinteistöille ajetaan Satakunnankadun puolelta. Siitä on ajo sallittu vain kiinteistöille.

Myös Puuvillatehtaankatua muutetaan maanantaina kaksisuuntaiseksi Hämeenpuiston suunnasta, jotta Puuvillatehtaankadun länsipäässä oleville kiinteistöille pääsee ajamaan. Puuvillatehtaankatua muutetaan kaksisuuntaiseksi myös välillä Kuninkaankatu-Näsilinnankatu kiinteistöille ajon mahdollistamiseksi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut