Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jääkiekkofinaalia terassilla seuranneet voineet altistua koronavirukselle – Taysilta tietoa kolmesta uudesta altistumisen vaaranpaikasta

Sunnuntaina jääkiekon MM-finaalia suositulla terassilla seuranneet ovat voineet altistua koronavirukselle. Tays kertoo Twitterissä, että Dam Barin terassilla on voinut altistua koronalle sunnuntaina 6. kesäkuuta kello 19–23. Koronalle on voinut altistua myös tiistaina 8. kesäkuuta lounasravintola Köyhissä Ritareissa kello 11–12.

Lisäksi koronalle on voinut altistua 7. ja 8. kesäkuuta Koskikeskuksesta Pirkkalaan kulkevalla bussilinjalla numero 1 kello 15.30–16.

– Perustasolle siirtymisestä huolimatta Pirkanmaalla on edelleen suositeltavaa jatkaa maskin käyttöä julkisissa liikennevälineissä, Tays muistuttaa Twitterissä.

Lue myös: Tamperelaisterassilla saattanut altistua koronalle viikonloppuna

Lue myös: Useissa tamperelaisravintoloissa voinut altistua koronavirukselle – listalla myös yksi ruokakauppa

Lue myös: Pirkanmaalla neljä uutta koronatartuntaa ja yksi uusi altistumispaikka – Tays: THL:n tilastoissa virhe Pirkanmaan kohdalla