Pääministeri Sanna Marin on tietoinen aamupalakohunsa synnyttämistä pilakuvista – IL: "Kyllä siellä muutamia hauskoja meemejä on ollut"

Pääministeri Sanna Marin (sd.) kommentoi Iltalehden puoluejohtajatentissä sitä, miltä tuore aamupalakohu on hänestä tuntunut. Marko Kauko
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Pääministeri ja puoluejohtaja Sanna Marin (sd.) kommentoi Iltalehden vaalitentissä myös niin sanottua aamupalagatea. Viime viikkoina on paitsi keskusteltu runsaasti edun oikeutuksesta ja perusteista, myös tehty paljon pilakuvia ja meemejä sosiaaliseen mediaan aiheen tiimoilta.

Marin toteaa Iltalehden tentissä, että on myös itse nauranut useammallekin asiasta tehdylle meemille.

– No, pakko sanoa, että kyllä siellä muutamia hauskoja meemejä on ollut. Muutamille olen itsekin nauranut.

Tentissä myös kysyttiin, miltä kohu on kokonaisuudessaan pääministeristä tuntunut.

– No, varmasti tulee sekin aika, kun pääministerikauden jälkeen joskus voin sitten kertoa niitä henkilökohtaisia tuntemuksia, joita tällaisiin hetkiin liittyy. Tällä hetkellä pyrin keskittymään työtehtäviini. Katson mieluummin eteenpäin kuin taaksepäin tai sivuille vilkuillen, eli keskityn tehtäviin, omiin töihin, ja pyrin hoitamaan ne mahdollisimman hyvin.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut