Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen Multisillan ja Peltolammin asukkailta kysytään lähiympäristönsä parantamisesta

Tampereen Multisillassa ja Peltolammilla asuvilta kysytään nyt mielipiteitä asuinympäristöstä kyselyllä, johon voi vastata 28. kesäkuuta saakka.

Kyselyssä voi esimerkiksi kertoa näkemyksensä hyväksi koetusta ulkoilureitistä tai reitistä tulevalle hyvinvointikeskukselle. Mielipiteitä kysytään myös Multisillanpuiston uudistamisesta, esteettömyyden kehittämistarpeista sekä metsätiedon karttapalvelusta.

Kysely koostuu eri osioista ja vastaaja voi valita, mihin osioihin haluaa vastata. Vastauksista kertyneitä mielipiteitä käytetään suunnittelun tukena. Kyselyvastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä tuloksista voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja.

Peltolammi ja Multisilta ovat mukana ympäristöministeriön koordinoimassa Lähiöohjelmassa 2020–2022, jonka tavoitteena ovat hyvinvoivat ja vetovoimaiset lähiöt.

Kysely löytyy tästä linkistä.