Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Finlaysonille aukeaa uusi yökerho, avaa jo tällä viikolla terassin kosken kupeeseen – "Ajatuksena on olla enemmän aikuisten paikka"

Ravintola: Uusi yökerho aukeaa, kunhan rajoitukset sallivat. Tällä viikolla avataan kuitenkin jo terassi.

Tampereen terassikartalle nousee perjantaina uusi tulokas, kun Supper club avaa terassinsa aivan Tammerkosken vieressä. Supper Club on terassin lisäksi myös entiseen Rodeon tilaan avattava yökerho, mutta sen avaamisen aika on myöhemmin.

Yrittäjä Laura Vidgren kertoo, että Supper on live-musiikkiin ja DJ-kattaukseen keskittynyt yökerho.

– Tampereella on paljon yökerhoja, ravintoloita ja livekeikkoja, mutta ei yhtä paikkaa, missä molemmat yhdistyisivät. Ajattelimme, että kysyntää voisi olla, Vidgren kertoo.

Yökerhossa on tarkoitus järjestää livekeikkoja ympäri vuoden. Terassi palvelee kesäisin.

– Yökerhon puoli avataan sitten, kun rajoitukset antavat periksi. Ja kesällä suomalaiset tykkäävät olla ulkona.

Yökerhon nimi Supper club juontuu Keski-Euroopasta.

Ihmisillä on halu päästä kokemaan uutta.

– Siellä on paljon Supper clubeja, joilla on dinner ja yökerho. Meillä ei ole ruokapuolta, mutta on haettu sieltä tyyliä sisustukseen. Tiloissa pystyy järjestämään laajalti tapahtumia, keikkoja ja yksityistilaisuuksia.

Vidgren kertoo, että yökerho tulee olemaan suunnattu hieman aikuisempaan makuun. Ikäraja tulee olemaan 20 tai 22.

– Ajatuksena on olla enemmän aikuisten paikka. Puskaradiomarkkinatutkimus omassa kaveripiirissä kertoi, että kaivataan sellaista paikkaa, jossa on vähän korkeampi ikäraja.

Vidgren on koulutukseltaan tradenomi ja työskennellyt viimeiset kymmenen vuotta yrittäjänä kauneusalalla ja urheilumanageroinnissa. Ravintolapäällikkönä ja toisena osakkaana Supperissa on Teemu Koskinen, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus ravintola-alalta..

– Itse olen ollut aina vähän kiinnostunut hyppäämään tälle alalle. Tuli mahdollisuus ja tartuin. Yrittäjyys ei ole minulle uusi asia, mutta ravintola-ala on tullut tutuksi aikaisemmin vain asiakkaan roolissa, Vidgren sanoo.

Korona-ajasta on Vidgrenin mukaan ollut se hyöty, että tilaa on saatu remontoida rauhassa.

– Koen, että voi olla jopa positiivinen asia meidän kannalta, kun rajoituksia puretaan, ihmisillä on halu päästä kokemaan uutta.

Mitään suurta remonttia ei tiloihin ole tarvinnut tehdä: lähinnä pintaremonttia. Sisustus on kuitenkin laitettu kokonaan uusiksi.

– Ei enää samaksi tilaksi tunnistaisi. Meillä on hyvin pelkistetty sisustus aiempaan verrattuna, Vidgren kertoo.

Sitä, koska yökerho päästään avaamaan, ei Vidgren vielä uskalla arvata.

– Toivottavasti mahdollisimman pian. Sanoisin, että kahden viikon päästä ollaan valmiina, mutta toivon, että vaikka heinäkuussa voitaisiin avata.

Elokuusta lähtien on yökerhoon buukattu artisteja loppuvuodeksi.

– Sen puitteissa mennään, mihin annetaan lupa.

Terassilla on tarkoitus hakea samaa henkeä yökerhon kanssa: luvassa on ainakin akustisia livekeikkoja.