Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nähdäänkö Raipe Helminen Hookissa tarjoilijana? – "Ei tässä nyt muitakaan töitä ole..."

Koivistonkylän oman pojan Raimo Helmisen, 57, elämä on ollut liigakauden jälkeenkin yhtä jääkiekkoa. Teiskon mökillä on ollut aikaa jännittää, koska tulee ensimmäinen puhelinsoitto valmennushommiin ja samalla katsella Suomen A-maajoukkueen otteita MM-kisoissa.

– Pojat pelasivat hienosti, kiekkolegenda jakaa kiitosta maajoukkueen suuntaan.

Tiistaina Raipe edusti osaomistamaansa Hookia Uros Live -areenan ravintoloiden julkistamistilaisuudessa. Hook on yksi tamperelaisen suurhallin ravintoloista.

Tiedotustilaisuudessa tamperelaisesta vaatimattomuudesta käsitteen tehnyt Raipe tykitti huumoria liukuhihnalta.

– Emmää tiärä, ei tässä nyt muitakaan töitä ole, niin miksei ruveta vaikka Hookin tarjoilijaksi, Helminen hauskuutti kuulijoita.

Kiekkolegenda on erittäin lähellä sopimusta Ruotsin Brynäsiin Mikko Mannerin apuvalmentajaksi.

Helminen on erittäin mielissään siitä, että Suomi arvottiin ensi kevään MM-kisoissa samaan alkulohkoon Ruotsin kanssa.

– Se muuten näkyy katukuvassa. Tuo tietää samantien sitä, että ruotsalaisia tulee paljon Tampereelle ja ottelussa on varmasti hieno tunnelma.

Pari talvea sitten Helminen kävi viikonloppupuhteinaan lakaisemassa kotinsa viereisen Koivistonkylän kentän jään. Suurareenan osalta hän arvelee, että vastaavaa käyttöä ei ehkä tule vastaan.

– Eiköhän NoHon pojat hoida sen homman. Tästähän ei tietysti ole pitkä matka kotiin, kävellen pääsee hyvin, Raipe pohtii.