Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pihlajalinna ja Tappara tekivät 3+2-vuotisen sopimuksen – "Jos pelaajalle sattuu jotain tai tulee sairastuminen, hoitoon täytyy päästä ilman viivytyksiä"

Jääkiekkoseura Tapparan edustusjoukkue Tamhockey Oy ja Tappara ry ovat solmineet Pihlajalinnan kanssa kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, joka astui voimaan 1. toukokuuta.

Sopimus kattaa kaudet 2021–22, 2022–23 ja 2023–24. Lisäksi sopimuksessa on optio kahdelle lisäkaudelle.

Sopimus takaa Tapparan Liiga-joukkueelle kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut, laboratoriodiagnostiikan sekä kuvantamistutkimukset ja kliinisfysiologiset tutkimukset.

Pihlajalinna tarjoaa muun muassa Liigan vaatimuksien mukaiset pelaajien lääkärintarkastukset ja lääkärin jokaiseen Tapparan Liiga-joukkueen ja U20-joukkueen otteluun sekä takaa pelaajille nopean hoidon vamman sattuessa.

Lisäksi Pihlajalinna hoitaa kokonaisuudessaan Tapparan henkilöstön työterveyspalvelut. Sopimuksen myötä Pihlajalinnasta tulee Tapparan virallinen terveydenhuollon kumppani.

– Meille on tärkeää, että saamme pelaajiemme vammoille korkeatasoista hoitoa nopeasti täällä Tampereella. Jos pelaajalle sattuu jotain tai tulee sairastuminen, hoitoon täytyy päästä ilman viivytyksiä, Tapparan toimitusjohtaja Mika Aro iloitsee tiedotteessa.

Tapparassa harrastaa jääkiekkoa ja taitoluistelua yli 1300 lasta ja nuorta. Pihlajalinna tulee sopimuksen myötä tukemaan lasten ja nuorten turnauksia, leirejä ja taitoluistelunäytöksiä.

Pihlajalinna tarjoaa Tapparan juniorien ja taitoluistelijoiden käyttöön muun muassa niin ravitsemusasiantuntijan kuin urheilupsykologinkin palvelut sekä urheilufysioterapeutin palvelut. Osana yhteistyösopimusta mukana on myös Pihlajalinna Bonus. Bonusta Tapparalle kerryttävät kaikki seuran kannattajien yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa.