Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ikaalinen Spa palkkasi uuden toimitusjohtajan ja Tampereelta tuttuja pomoja ravintoloihin

Ikaalinen Spa Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Eero Aho, joka siirtyy tehtävään NoHo Partners Oy:n hankintajohtajan tehtävästä.

Aho on toiminut NoHo Partners Oy:n palveluksessa yli seitsemän vuotta. Hän on vastannut aiemmin muun muassa ruokaravintoloiden liiketoimintajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä noin 40 ravintolan toiminnasta eri puolilla Suomea.

– Ikaalisten kylpylällä on kunniakas historia Pohjoismaiden suurimpana kylpylänä. Nyt nostamme sen uuteen kukoistukseen erinomaisella asiakaspalvelulla, upealla ruoalla, monipuolisilla palveluilla paikallisen yhteistyöverkoston kanssa ja tietysti hyödyntäen kaikessa Ikaalisten upeaa luontoa. On myös hienoa päästä työskentelemään alan parhaiden ammattilaisten kanssa, joita olemme rekrytoineet. Omistajat, joilla on monipuolinen ja menestyksekäs tausta eri liiketoiminnoista, tuovat vahvan tuen päivittäiseen johtamiseen ja varmistavat tarvittavat resurssit, toteaa Aho tiedotteessa.

Ikaalinen Span keittiöpäällikkönä on aloittanut Petri Koivisto. Hän siirtyi Ikaalinen Span palvelukseen Holiday Club Tampereen Kylpylän keittiöpäällikön tehtävästä. Koivistolla on yli 10 vuoden kokemus keittiöpäällikkönä ja yli 30 vuoden kokemus alalta.

Ravintolapäällikkönä on aloittanut Ulla Ainassaari-Vuorinen, joka siirtyi Ikaalisiin Holiday Clubin Tampereen Kylpylästä ravintolapäällikön tehtävästä, missä hän ehti toimia vajaat 10 vuotta. Kaikkiaan Ainassaari-Vuorinen on toiminut alalla noin 30 vuotta, mihin sisältyy myös esimiestehtäviä muun muassa Hotelli Vaakunassa ja Hotelli Ilveksessä.

Ikaalinen Span myyntijohtajaksi siirtyi jo maaliskuussa 2021 Tapio Honkamaa, jolla on yli 25 vuoden kokemus myynti- ja markkinointitehtävistä Holiday Clubin myyntijohtajana. Tapio on myös yksi yhtiön osakkaista.

Kylpylähotellin ovet avautuvat 21. kesäkuuta. Kylpylä on ollut kiinnis viime marraskuusta Scandicin lopetettua kylpylätoiminnan Ikaalisissa. Nykyisin Ikaalinen Spa -nimellä tunnettu kylpylä siirtyi uusille omistajille keväällä.