Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rakennusyhtiölle uusi Tampereen aluepomo – "Minua kiinnostaa rakentaminen ja tamperelaisena etenkin Tampereen rakentaminen"

Petri Moksén on nimitetty NCC Building Suomen Tampereen aluejohtajaksi 1. lokakuuta alkaen.

Moksén siirtyy NCC:lle A-insinööreiltä, jossa hän on toiminut A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n yksikönjohtajana vuodesta 2017.

– Minua kiinnostaa rakentaminen ja tamperelaisena etenkin Tampereen rakentaminen. Odotan mielenkiinnolla uutta haastetta, jossa saan toimia aluejohtajana yhdessä Suomen johtavista rakennusliikkeistä ja kehittää omaa kotikaupunkiani, kommentoi Petri Moksén NCC:n tiedotteessa.

– Tampere on yksi Suomen vahvoista kasvukeskuksista ja rakentamisen markkina on suuri. Petrin rakentamis- ja johtamiskokemuksella meidän on hyvä kehittyä ja kasvattaa markkinaosuuttamme Tampereen alueella, jossa olemme perinteisesti olleet vahva rakentaja, sanoo NCC:n Länsi-Suomen aluetoimintojen toimialajohtaja Esa Lehmusvuori tiedotteessa.

Ennen A-insinöörejä Moksén oli yhdeksän vuotta Cramolla muun muassa konsernin toisen liiketoiminta-alan, silloisen Cramo Adapteon, johtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. 2000-luvulla hän toimi myös YIT:llä Talonrakennus Tampereen osastopäällikkönä vastaten asuntogryndauksesta. Moksén on koulutukseltaan rakennustekniikan diplomi-insinööri.