Rakennusyhtiölle uusi Tampereen aluepomo – "Minua kiinnostaa rakentaminen ja tamperelaisena etenkin Tampereen rakentaminen"

Petri Moksén on nimitetty NCC Building Suomen Tampereen aluejohtajaksi 1. lokakuuta alkaen.

Moksén siirtyy NCC:lle A-insinööreiltä, jossa hän on toiminut A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n yksikönjohtajana vuodesta 2017.

– Minua kiinnostaa rakentaminen ja tamperelaisena etenkin Tampereen rakentaminen. Odotan mielenkiinnolla uutta haastetta, jossa saan toimia aluejohtajana yhdessä Suomen johtavista rakennusliikkeistä ja kehittää omaa kotikaupunkiani, kommentoi Petri Moksén NCC:n tiedotteessa.

– Tampere on yksi Suomen vahvoista kasvukeskuksista ja rakentamisen markkina on suuri. Petrin rakentamis- ja johtamiskokemuksella meidän on hyvä kehittyä ja kasvattaa markkinaosuuttamme Tampereen alueella, jossa olemme perinteisesti olleet vahva rakentaja, sanoo NCC:n Länsi-Suomen aluetoimintojen toimialajohtaja Esa Lehmusvuori tiedotteessa.

Ennen A-insinöörejä Moksén oli yhdeksän vuotta Cramolla muun muassa konsernin toisen liiketoiminta-alan, silloisen Cramo Adapteon, johtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. 2000-luvulla hän toimi myös YIT:llä Talonrakennus Tampereen osastopäällikkönä vastaten asuntogryndauksesta. Moksén on koulutukseltaan rakennustekniikan diplomi-insinööri.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut