Mikä yhdistää kirkonrakentajan, siniset silmälasit ja arvokisahiihtäjän? – Tietenkin Häräntappoase

Tamperelaiset Ronja Alatalo ja Carola Hakola nähdään Häräntappoase-sarjan uudessa tuotannossa. Sarja tulee Elisa Viihteeseen juhannusviikolla. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kun Elisa Viihde alkaa näyttää juhannusviikolla uutta versiota Häräntappoaseesta, siihen kytkeytyy paljon muutakin historiallisesti mielenkiintoista kuin itse tarina, joka upposi aikanaan 1980- ja 1990-luvuilla peruskouluaan käyneisiin suomalaisiin.

Version näkyvissä rooleissa nähdään muun muassa kaksi nuorta tamperelaista naisnäyttelijää. Molempien taustoista löytyy kiinnostavaa sukuhistoriaa – näyttelijänä ja laulajana tuttu Ronja Alatalo on varmasti yhdistetty vuosien varrella Mikko-pappaan riittävästi.

– Olen ylpeä papasta. Meillä on toki molemmilla oma uramme ja teemme sitä sillä tavalla kuin parhaaksi koemme, Ronja kommentoi asiaa hyvin ystävällisesti.

Pääosassa Allu Korvaa esittävä Carola Hakola on taas tuttu sosiaalisesta mediasta. Häneltä on vähemmän kyselty sukutaustasta. Tässä taustaa tulee: 1700-luvun aikana Pohjanmaalle yhdeksän kirkkoa rakentanut Antti Hakola oli Carolan esi-isä.

Löytyy sukupuusta lähempääkin toinenkin tunnettu Hakola.

– Isä on maininnut, että ollaan sukua hiihtäjä Ristomatti Hakolalle, Carola sanoo.

Carola Hakola ja Ronja Alatalo kertovat Häräntappoaseesta lauantain printti-Tamperelaisessa.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut