Sisäkarting, lasten leikkikeskus, jättimäiset saunatilat ulkoterassin kera... – Näin Lempäälän Ideaparkin kakkoskerros uudistuu

Lempäälän Ideaparkin kakkoskerrokseen muotoutuvan Viihdekeskuksen ensimmäinen vaihe valmistuu heinä-elokuussa 2021.

Se käsittää ensivaiheessa 5500-neliöisen sisäkartingradan, 2500-neliöisen toiminnallisen leikkialueen sekä jättimäiset saunatilat.

Radan suunnittelusta vastaa moninkertainen Suomen mestari, AKK Driver Academyn valmentaja Juuso-Matti Pajuranta. Radan teknisten ominaisuuksien lisäksi alueen visuaalisuuteen kiinnitetään erityistä huomioita.

Visuaalisen kokonaisuuden suunnittelusta vastaa Ylen Vintage-valtakunnasta tuttu Tomppa Kekäläinen. Rata-alueesta tulee erittäin elämyksellinen visuaalisine elementteineen, hohtoefekteineen ja valoratkaisuineen. Radan keskelle tulee keidas, josta pystyy seuraamaan radan tapahtumia.

– Tuomme kartingin lähelle tavallista kuluttajaa lajiharrastajia tietystikään unohtamatta. Tulemme panostamaan myös yritys- ja ryhmätilaisuuksiin. Jatkossa tullaan järjestämään mahdollisuuksia myös lapsille esimerkiksi tandemautoilla, joita voi ajaa lapsi yhdessä oman aikuisen kanssa, iloitsee Poolmax Oy:n toimitusjohtaja Hannu Lahtinen tiedotteessa.

Poolmax Oy tulee operoimaan Ideapark Viihdekeskusta.

Ensimmäisen vaiheen toinen elementti on Skidipark, joka on perheen pienimmille suunnattu 2500-neliöinen toiminnallinen leikkialue. Se sisältää noin 20 eri aktiviteettia aina liukumäistä, pomppulinnoihin ja kiipeilytelineistä trampoliineihin. Koska ei olisi ekologista hävittää olemassa olevaa, ehjää kalustoa, on alueella hyödynnetty myös aiemmin Zones Ideaparkin käytössä olleita elementtejä.

Loppukesästä Viihdekeskus täydentyy, kun Ideapark rakentaa lisäksi saunatilat, jotka sisältävät muun muassa kolme poreallasta, saunatilat, ulkoterassin ja tasokkaan oleskelutilan, joka taipuu niin illanviettoon kuin kokouskäyttöönkin.

Remontti jatkuu alkuvuodesta 2022 ja silloin palveluvalikoima täydentyy muun muassa elämyskeilaradalla.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut