Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kännikuski aiheutti peräänajoja Tampereella ja Pirkkalassa – hallusta löytyi kaksi puukkoa

Poliisi sai Hätäkeskuksen kautta useita ilmoituksia 27.5. kello 19-20.30 välisenä aikana henkilöautosta, joka aiheutti vaaratilanteita Tampereen ja Pirkkalan liikenteessä.

Henkilöauto törmäsi liikkeessä olevaan ajoneuvoon ja pysäköityyn ajoneuvoon Pirkkalassa. Hetken päästä henkilöautosta ilmoitettiin hätäkeskukseen Tampereen Lielahdessa, jossa kuljettaja oli autoliikkeen pihassa. Hetkeä myöhemmin ajoneuvo aiheutti peräänajo-onnettomuuden Sarankulmankadun ja Kolmiokadun risteyksessä. Poliisi ei tavoittanut kuljettajaa. Edellä mainittujen vaaratilanteiden jälkeen hätäkeskukseen ilmoitettiin päihtyneestä kuljettajasta Sammon valtatiellä Tampereella.

Poliisi tavoitti ajoneuvon parkkialueelta Sammon valtatiellä. Kuljettaja oli silmin nähden päihtynyt, tokkurainen ja poissa oleva. Kuljettajaksi ilmeni henkilö, joka oli ajokiellossa. Kuljettajalla oli hallussaan kaksi puukkoa.

Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettaja vietiin verikokeisiin ja tämän jälkeen kiinniotettuna päihtyneiden säilöön Tampereen pääpoliisiasemalle.