Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tavoite: Kaupunkipyöriä on tulossa jo ensi viikolle, lupailee Periviita – "Otetaan käyttöön mahdollisimman pikaisesti"

Kaupunkipyörien toimituksessa Tampereelle on ollut haasteita. Rahtiliikenteen maailmanlaajuiset ongelmat on kuitenkin saatu nyt hallintaan siinä määrin, että kaupunkilaisten käyttöön pitäisi tulla kaupunkipyöriä jo ensi viikosta alkaen.

– Tilanne on todella valitettava, ja seuraamme toimitusketjun viestejä päivittäin. Kun kaupunkipyörät Tampereelle saadaan, niin ne otetaan käyttöön mahdollisimman pikaisesti, lupaa Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita kaupungin tiedotteessa.

Kaupunkipyörät voi ottaa ajoon, kun Tampereen kaupunkipyörät -sovellus on ladattavissa ja pyörät ovat telineissä kaupunkipyöräasemilla. Alkuvaiheessa verkostossa on noin 200 kaupunkipyörää ja 25 kaupunkipyöräasemaa, loput pyörät ja asemat otetaan käyttöön vaiheittain kesä- ja heinäkuun aikana.

Kesäkuun alkuun suunniteltu lanseeraustapahtuma vaihtuu elokuussa järjestettävään Sale-pyörä-päivään, jota vietetään kaupunkipyöräkauden aloitusajankohdasta riippumatta. Pirkanmaan Osuuskauppa on Sale-brändillään kaupunkipyörien brändäys-, markkinointi- ja mainoskumppani. Alun perin lanseeraustapahtumaksi suunniteltua Sale-pyörä -päivää vietetäänkin nyt lauantaina 28. elokuuta.