Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tammelan stadionkorttelin toteuttaminen on alkamassa – yhdellä ehdolla

Tammelan tulevan jalkapallostadionin ja sen ympärille rakennettavan stadionkorttelin toteutus on alkamassa. Rakentamisen edellytyksenä on että stadionkorttelin kiinteistökaupat hyväksytään. Kaupunginhallitus hyväksyi Tammelan stadionkortteliin liittyvät toteutussuunnitelmat osaltaan maanantaina.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA on myöntänyt Tammelan stadionin rakentamiseen miljoonan euron suuruisen HatTrick-avustuksen. Myös opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt hankkeelle valtion liikuntapaikka-avustuksena 750 000 euroa. Tammelan rakennusinvestoinnin kustannusarvio on kokonaisuudessaan 28,4 miljoonaa euroa.

Tammelan stadionin ja sitä ympäröivän korttelin rakennustyöt on tarkoitus aloittaa jo heinäkuussa 2021 ja rakennustöiden on määrä valmistua marraskuussa 2023.

Stadionin ja sitä ympäröivän asuin- ja liiketiloja sisältävän korttelin rakennustyöt etenevät yhtä aikaa. Rakentaminen toteutetaan Tampereella jo entuudestaan tutulla allianssimallilla.