Ilves lähti maajoukkuetauolle kolmantena – Wiss: "Hyvällä mallilla ollaan"

Ilveksen alkukausi jalkapallon Veikkausliigassa on sujunut odotettua paremmin.
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Ilveksen Veikkausliiga-joukkue lähtee liigan maaottelutauolle kolmantena HJK:n ja Turun Interin jälkeen. Sijoitus on erittäin hyvä jos suhteuttaa niihin odotuksiin, mitä joukkueesta ajateltiin ennen kauden alkua.

Päävalmentaja Jarkko Wiss pohtii asetelmia Ilveksen verkkosivujen haastattelussa.

– Hyvällä mallilla ollaan ja nuori joukkue hitsautuu yhteen. Tiimityötähän tämä ennen kaikkea on, Wiss kuvailee seuran verkkosivuilla.

Maajoukkuetauolla joukkueen pelaajia nähdään edustamassa Suomea. U21-joukkueessa on jopa viisi pelaajaa: Momodou Sarr, Eetu Mömmö, Kalle Katz, Mikael Almén ja Rasmus Leislahti.

– Pikkaisen on täytynyt jo miettiä peluutusta ja lepoa. Seuraava liigapeli tulee maajoukkuetehtävien jälkeen nopeasti, se on aika tiukkaa. Täytyy olla todella aktiivisesti yhteydessä meidän pelaajiimme, että tiedämme tilanteen, Wiss kuvailee.

Asetelmaa päävalmentaja pitää hyvin ymmärrettävänä.

– Se on ollut tiedossa, että jos hankkii paljon nuoria pelaajia ja toivottavasti taitavia sellaisia, niin he ovat joskus poiskin. Samalla jollekin muulle avautuu paikka tehdä se duuni joukkueen eteen

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut