Vanhan kirkon kellotapuliin aukeaa skeittilainaamo, hävikkiruokajakelu ja terassi – kesällä luvassa skeittikoulu ja konsertteja

Tampereen Vanhan kirkon kellotapuliin aukeaa tiistaina Skeittitapuli. Skeitti tapuli on Pirkanmaan Kaarikoirat ry:n ja Tampereen Vanhan kirkon yhteinen hanke.

Skeittitapulista on tarkoitus muodostua keskustassa sijaitsevan skeittialueen sydän, joka lisää alueen aktiivisuutta, turvallisuutta ja viihtyisyyttä.

Skeittitapulilta voi lainata laudan ja suojat panttia vastaan. Kaarikoirat järjestää kesällä myös ilmaisen skeittikoulun.

– Yhteistyö Skeittitapulin parissa on sujunut luontevasti. Meillä Kaarikoirilla on Vanhan kirkon kanssa yhteinen tavoite luoda harrastusmahdollisuuksia ja tehdä Kirjastonpuistosta turvallisempi ja viihtyisämpi paikka. Odotamme innolla Skeittitapulin avajaisia ja kesän toimintaa. Yhteinen hanke useiden toimijoiden kanssa on hyvä yhteinen ponnistus Tampereen keskustan elävöittämiseksi, Vanhan kirkon pappi Olli Viljakainen ja Pirkanmaan Kaarikoirat ry:n tuottaja Peik Erhola kertovat tiedotteessa.

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden Kierto-hanke jakaa Skeittitapulilla seurakuntien Ruokapankin hävikkiruoasta valmistettuja lämpimiä aterioita maanantaisin ja keskiviikkoisin. Valmiiksi pakatun aterian voi ottaa mukaan tai syödä paikan päällä. Skeittitapulin terassilla voi nauttia kahvia, teetä ja virvokkeita päivittäin.

Vanhan kirkon pihamaalla järjestetään kesällä myös kolmiosainen tapuliklubi-konserttisarja. Tapuliklubin lavalla nähdään muun muassa Bossapoika, Suistamon Sähkö ja Matti Turunen.

Skeittitapulin avajaisia vietetään tiistaina 1. kesäkuuta kello 12. Skeittitapuli palvelee maanantaista perjantaihin kello 12-18 kesä-heinäkuun ajan. Tapuliklubi-konsertit järjestetään 11. kesäkuuta, 2. heinäkuuta ja 23. heinäkuuta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut