Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Camping Härmälä uudistui kauteen 2021 – mökkivalikoimassa uusi tuote kahdelle hengelle

Kesä: Leirintäalueen avausviikonlopuksi varattiin 12 mökkiä ja yli 10 karavaanipaikkaa.

Camping Härmälä, joka tunnettiin ennen nimellä Härmälän leirintäalue, aloitti sesongin 2021 eilen perjantaina kello 12, jolloin alueen portit avattiin.

Korona riivaa yhä Suomea ja siitä johtuvia rajoituksia on ainakin tovin vielä voimassa, mutta toisaalta kotimaan matkailu ja vapaa-ajan vietto ulkoilmassa lienee pandemian takia tänäkin kesänä suosiossa.

– Härmälässä on normaalina vuonna noin 30000 majoitusvuorokautta. Jos yllämme siihen tänä vuonna, olen todella iloisesti yllättynyt. Odotamme täällä kuitenkin kautta optimistisin ajatuksin, hiljattain leirintäaluepäällikkönä aloittanut Susanne Ylönen toteaa.

Camping Härmälän kahdeksan hehtaarin alueella on peräti 111 leirintämökkiä ja noin 400 teltta- ja karavaanaripaikkaa. Karavaanaripaikoista 100:ssa on sähköpiste.

Mökkejä on kahden hengen mökeistä viiden hengen mökkeihin. Uusi konsepti Härmälässä on nimeä 2+ kantava majoitusvaihtoehto, joita tulee alueelle viisi kappaletta.

Ne ovat tavallisia kahden hengen mökkejä suurempia (10 neliötä). Ero muihin alueen mökkityyppeihin verrattuna on se, että 2+-mökeissä on parivuode kerrossängyn sijaan.

Härmälässä on normaalina vuonna noin 30000 majoitusvuorokautta. Jos yllämme siihen tänä vuonna, olen todella iloisesti yllättynyt.

– Kaikki ihmiset eivät halua tai pysty kiipeämään yläpetiin. Nyt esimerkiksi pariskunnilla on mahdollisuus nukkua yhteisessä sängyssä. Tällaisia ratkaisuja ei perinteisillä leirintäalueilla ole juurikaan, Susanne Ylönen perustelee.

Alueella on kaksi saunarakennusta, joista toinen on vapaasti kaikkien tahojen vuokrattavissa.

Kummankin saunan löylyhuoneiden lauteet uusittiin ja oleskelutilat ehostettiin täksi sesongiksi.

– Rantavedestä on nostettu sukeltamalla pois monenmoista roinaa, joten vedessä on turvallista uida, Ylönen sanoo.

Ilmeen kohennuksen on kokenut myös minigolfrata. Radat ovat rakenteeltaan tutut, mutta verat on vaihdettu, puuosat maalattu sekä mailat ja pallot uusittu.

Alueen vastaanotosta voi vuokrata fatbike-pyöriä, soutuveneen tai kanootin. Lapsille on muun muassa polkuautot ja leikkipaikat.

Kisailla voi myös sulka- tai rantalentopallon parissa omilla tai lainavälineillä.

Pääportin vieressä olevat pitseria ja kesäkioski avautuvat 4. kesäkuuta.

Leirintäaluepäällikkö Susanne Ylönen kertoo, että koronakesä 2020 oli mökkien käyttöasteelta heikko, mutta karavaanarit olivat silloinkin liikkeellä.

– Tämän vuoden avausviikonlopuksi on varattu 12 mökkiä ja yli 10 karavaanipaikkaa emmekä voi yhtään ennustaa, paljonko ihmisiä tulee sisään varaamatta paikkaa etukäteen, hän muistuttaa.

Suomi Camping Oy:n operoima ja ylläpitämä Camping Härmälä on avoinna 24. syyskuuta saakka.