Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hervannan uimahallin remontti valmistui

Pääurakoitsija, rakennusliike J. Malm, on luovuttanut Hervannan uimahallin takaisin tilaajalle eli Tampereen kaupungin Tampereen Tilapalvelut Oy:lle.

Uimahallissa uusittiin kaikki pinnat ja paljon talotekniikkaa. Esimerkiksi allasvesi- ja valaistustekniikat ovat nyt moderneja ja ilmanvaihto aiempaa tehokkaampi.

Kallioluolaa ei louhittu laajemmaksi, vaan uimahallin piti mahtua entisiin tiloihin. Siksi altaiden määrä pysyi ennallaan. Lastenaltaan portaat siirrettiin pitkältä sivulta lyhyeen päätyyn, mikä on altaan käyttäjille toimivampi ratkaisu. Sekä lasten- että kuntoaltaassa vedenpinta on 35 milliä ylempänä kuin lattiapinta, joten uimarin näkökulmasta näkymä on hieman erilainen kuin ennen.

Hervannan uimahalli sijaitsee maan alla, joten työmaa ei ole juurikaan näkynyt ohikulkijoille. Työt aloitettiin vuoden 2020 alussa, ja paikalla on ollut päivittäin keskimäärin 20 henkilöä.