Hervannan uimahallin remontti valmistui

Pääurakoitsija, rakennusliike J. Malm, on luovuttanut Hervannan uimahallin takaisin tilaajalle eli Tampereen kaupungin Tampereen Tilapalvelut Oy:lle.

Uimahallissa uusittiin kaikki pinnat ja paljon talotekniikkaa. Esimerkiksi allasvesi- ja valaistustekniikat ovat nyt moderneja ja ilmanvaihto aiempaa tehokkaampi.

Kallioluolaa ei louhittu laajemmaksi, vaan uimahallin piti mahtua entisiin tiloihin. Siksi altaiden määrä pysyi ennallaan. Lastenaltaan portaat siirrettiin pitkältä sivulta lyhyeen päätyyn, mikä on altaan käyttäjille toimivampi ratkaisu. Sekä lasten- että kuntoaltaassa vedenpinta on 35 milliä ylempänä kuin lattiapinta, joten uimarin näkökulmasta näkymä on hieman erilainen kuin ennen.

Hervannan uimahalli sijaitsee maan alla, joten työmaa ei ole juurikaan näkynyt ohikulkijoille. Työt aloitettiin vuoden 2020 alussa, ja paikalla on ollut päivittäin keskimäärin 20 henkilöä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut