Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Patrik Laine lähti nokialaisen River Golfin omistajaksi – "Pääsen sitoutumaan pitkäaikaiseen kehitykseen"

Hankalan kauden NHL:ssä pelannut tamperelainen jääkiekkoilija Patrik Laine on ostanut osuuden Nokian River Golfista. Laineen omistukseen siirtyi noin viisi prosenttia River Golf Oy:n osakekannasta.

– Olen erittäin iloinen, että tämän osakekaupan kautta pääsen mukaan sitoutumaan Riverin pitkäaikaiseen kehitykseen. Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Riveriä hyvin tehdystä työstä läpi yhteisön historian ja olen luottavainen, että Riverin menestys jatkuu myös tulevaisuudessa, kommentoi Laine tiedotteessa.

Ri-ve-ri Konsortio toimi kentän taustalla olevan RiG Oy:n pitkäaikaisena omistajana 1990-luvun lamasta aina tähän päivään saakka. Ilman Konsortion ja muiden pitkäaikaisten omistajien pitkäjänteistä sitoutumista Nokia River Golf ei olisi selvinnyt laman jälkimainingeista ja kukoistaisi nykypäivän tavalla.

Konsortio on olemassaolonsa aikana hankkinut yhteensä 807 pelioikeutta, jotka se hankki Arsenalilta, eri pankeilta ja yrityksiltä. Näitä pelioikeuksia se on myynyt Riverin jäsenille. Jäljellä oli nyt 100 pelioikeutta, joille Konsortio etsi ostajaa tahosta, joka haluaa olla mukana Riverin tulevaisuuden kehityksessä.