Tampereen uimahallit auki torstaina kaikille käyttäjäryhmille – Paljon rajoituksia: vain puolet sisään, joka toinen kaappi käytössä, ei vesijumppia...

Tampereen uimahallit avautuvat rajoitetusti huomisesta torstaista alkaen.

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti uimahallien rajoituksia puretaan siten, että uimahallit voivat avata rajatuilla asiakasmäärillä kaikille käyttäjäryhmille jo aikaisemmin avatun maauimalan tapaan.

Uimahallien ja maauimalan kävijämääriä on rajoitettu noin puoleen normaalista asiakaskapasiteetista ja käytössä on toistaiseksi kahden tunnin uintiaika. Vesivoimisteluryhmiä ei toistaiseksi järjestetä.

Sauna- ja pukutiloissa on noudatettava turvaetäisyyksiä ja tarvittaessa odotettava omaa saunavuoroa. Pukuhuoneessa pukukaappi valitaan siten, että kaapin molemmille puolille jää vapaa kaappi. Lastenaltaissa ja hyppyaltaissa on rajoitettu asiakasmäärä, samoin uimaratojen asiakasmäärää rajataan siten, että yhtäaikainen uimarimäärä on noin 10 henkilöä 25 metrin uimarataa kohden ja 20 henkilöä 50 metrin uimarataa kohden.

Tampereen uintikeskuksen ja maauimalan yhteiskäyttö ei ole toistaiseksi voimassa ja uintikeskuksen kuntosali pysyy edelleen suljettuna. Mikäli käytössä on ollut sarjaranneke, koronan aiheuttama käyttökatko hyvitetään automaattisesti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut