Nyt selvisi, kuka tekee torin siivet – keskustorin kesäkeitaan ravintoloitsijat valittu

Tampereen Keskustorin kesäkeitaan ravintoloitsijat on valittu. Ruoka- ja juomatarjonnasta vastaavat Bodega Salud, Linkosuon kahvila, Ravintola Hook, Ravintola UkkoMetso, Sasor Restaurant & Winebar, SAWUkeidas, Sitko ja WEGAN.

Kesäkeitaalle haki yhteensä 25 ravintolaa. Tarkemmat ravintolakohtaiset menut julkaistaan kesäkeitaan verkkosivuilla kesäkuun aikana.

Kesäkeitaan ravintolatoimijat on valinnut Tampereen kaupungin edustajista muodostunut raati, jonka puheenjohtajana on toiminut apulaispormestari Jaakko Stenhäll (vihr.). Raati käsitteli kaikki saapuneet hakemukset ja muodosti yksimielisen esityksen kahdeksasta valittavasta toimijasta.

– Valituilla ravintolatoimijoilla on yhdessä monipuolinen tuotevalikoima ja palvelukokonaisuus, joka palvelee kaupunkilaisia ja vierailijoita moneen makuun. Raatimme halusi, että kesäkeidas saavuttaa kaikenlaiset kävijät. Tarjontaa onkin nyt vegaanimenusta, tapaksista ja fine diningista aina perinteisiin tamperelaisiin siipiin, sanoo Jaakko Stenhäll tiedotteessa.

Hakuvaiheessa toimijoiden tuli suunnitella muun muassa kesäkeitaalle soveltuva ravintolakonsepti ja alustava menu.

Raadin tärkeimpänä tavoitteena oli muodostaa kesäkeitaan ruoka- ja juomatuotteiden valikoimasta kokonaisuus, joka huomioi tarjonnan monipuolisuuden eri vuorokaudenaikoina ja erilaiset kohderyhmät sekä ruokavaliot. Yksi valintakriteereistä oli myös ravintolatoimijan sitoutuminen myyntipisteen somistamiseen ja laadukkaaseen toteuttamiseen kokonaisuutena.

Keskustorin kesäkeidas on uudenlainen toiminnallinen kokeilu Tampereen keskustan kehittämiseksi ja yritysten toimintaedellytysten lisäämiseksi korona-aikana. Kesäkeitaalla on kahdeksan ravintolaa ja noin 350 asiakaspaikkaa. Kesäkeidas avautuu 1. heinäkuuta ja on avoinna 19. syyskuuta asti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut