Lapsensa surmaamisesta epäiltyä naista esitetään vangittavaksi keskiviikkona – Poliisi pyytää nyt lisää havaintoja tapahtumiin liittyen

Tamperelaisnaisen vangitsemisesta päätetään Pirkanmaan käräjäoikeudessa keskiviikkona. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Sisä-Suomen poliisi pyytää nyt lisää havaintoja liittyen viime lauantaihin ja iltapäivän hetkiin, jolloin Tampereella ensin poliisi sai 14.25 tehtävän onnettomuudesta, jossa henkilö oli pudonnut alas sillalta Pyhäjärventielle. Hetken kuluttua poliisi sai ilmoituksen, että Tampereen Lukonlahdella olisi epäilty hukkumistapaus.

Lukonlahdelta löytyi menehtynyt pieni lapsi rantavedestä. Poliisilla oli syytä epäillä, että sillalta pudonnut nainen olisi surmannut lapsensa. Nainen on ollut vammojensa vuoksi hoidettavana sairaalassa. Hänet on pidätetty ja häntä esitetään vangittavaksi keskiviikkona.

Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä murha. Poliisi jatkaa tiiviisti tapahtumaan liittyvien yksityiskohtien selvittämistä ja havaintojen tehneiden kuulusteluja. Poliisi on edelleen kiinnostunut kaikista uusista havainnoista tapahtumaan liittyen. Havainnot pyydetään ilmoittamaan Sisä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse numeron 0800 900 22.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran keskiviikkona vangitsemisoikeudenkäynnin jälkeen.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut