Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lapsensa surmaamisesta epäiltyä naista esitetään vangittavaksi keskiviikkona – Poliisi pyytää nyt lisää havaintoja tapahtumiin liittyen

Sisä-Suomen poliisi pyytää nyt lisää havaintoja liittyen viime lauantaihin ja iltapäivän hetkiin, jolloin Tampereella ensin poliisi sai 14.25 tehtävän onnettomuudesta, jossa henkilö oli pudonnut alas sillalta Pyhäjärventielle. Hetken kuluttua poliisi sai ilmoituksen, että Tampereen Lukonlahdella olisi epäilty hukkumistapaus.

Lukonlahdelta löytyi menehtynyt pieni lapsi rantavedestä. Poliisilla oli syytä epäillä, että sillalta pudonnut nainen olisi surmannut lapsensa. Nainen on ollut vammojensa vuoksi hoidettavana sairaalassa. Hänet on pidätetty ja häntä esitetään vangittavaksi keskiviikkona.

Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä murha. Poliisi jatkaa tiiviisti tapahtumaan liittyvien yksityiskohtien selvittämistä ja havaintojen tehneiden kuulusteluja. Poliisi on edelleen kiinnostunut kaikista uusista havainnoista tapahtumaan liittyen. Havainnot pyydetään ilmoittamaan Sisä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse numeron 0800 900 22.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran keskiviikkona vangitsemisoikeudenkäynnin jälkeen.