Ravintola Zeytuun päättikin jatkaa toimintaansa – ilmoitti lopettamisestaan kolme viikkoa sitten

Tamperelaisravintola Zeytuun on päättänyt jatkaa toimintaansa. Ravintola ilmoitti lopettamisestaan kolme viikkoa sitten sosiaalisessa mediassa.

Kolme viikkoa sitten lopettamisen syyksi ilmoitettiin muun muassa koronarajoitukset. Yritys oli lisäksi ehtinyt avata uuden toimipisteen juuri ennen koronapandemiaa.

– Meillä oli loistava liikeidea, maukkaat ruoat jotka oli rakkaudella valmistettu, meitä tuettiin, meistä pidettiin, meillä oli kaikki hyvin. Meillä oli kaikki valmiina kasvisruoan ilosanoman jakamiseksi, pankki ja yhteistyökumppanit kulkivat ilolla rinnalla. Koronarajoitusten myötä liiketoimintamme haudattiin konkurssiin.

Nyt ravintola ilmoittaa palaavansa "vahvempana kuin koskaan".

– Yrityksen elinkaareen mahtuu nousuja ja laskuja. Nousemme nyt vahvempana kuin koskaan. Emme halua jatkaa siitä mihin jäimme, vaan haluamme aloittaa puhtaalta pöydältä ja rakentaa entistä vahvempaa ja monipuolisempaa yritystä.

– Saimme paljon tsemppaavaa palautetta asiakkailtamme missä moni toivoi, että voisimme tulevaisuudessa luoda jotain vastaavaa. Halusimme kuunnella asiakkaitamme ja tässä olemme.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut