Hervannan kirkossa järjestetään muistohetki kuolleena löydetylle lapselle – "Tragedia on koskettanut laajasti alueen asukkaita"

Hervannan kirkossa järjestetään muistohetki Särkijärveltä kuolleena löydetylle lapselle. Muistohetki järjestetään tiistaina 25. toukokuuta kello 18-20. Kirkkoon voi tulla hiljentymään tai keskustelemaan seurakunnan työntekijöiden kanssa. Kirkon sisäpihan nuotiopaikalle voi tuoda kynttilän.

Särkijärven henkirikos on järkyttänyt alueen asukkaita ja myös paikallisen seurakunnan työntekijöihin on oltu yhteydessä, kertoo pastori Kaija Karvala.

– Tragedia on koskettanut laajasti alueen asukkaita. Ihmiset ovat järkyttyneitä ja surullisia. Nyt on tärkeää, ettei kukaan jäisi surunsa kanssa yksin ja siksi kutsumme alueen asukkaita huomenna hiljentymään yhdessä. Emme me tapahtuneeseen vastauksia löydä, mutta voimme kantaa toinen toisemme surua kappaleen matkaa, Karvala sanoo tiedotteessa.

Poliisi epäilee äidin surmanneen pienen lapsensa Tampereella Särkijärvellä lauantaina. Teon jälkeen nainen on pudonnut sillalta alas saaden vakavia vammoja.

Karvala kertoo tiedotteessa, että tilaisuudessa rukoillaan menehtyneen lapsen ja hänen äitinsä puolesta.

– Tällaisessa tilanteessa on vain kärsijöitä. Ei kukaan vanhempi ajaudu tuollaiseen tekoon ilman, että on jo valmiiksi kärsinyt paljon.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut