Jarkko Wiss muistelee lämmöllä uransa päättävää Roy Hodgsonia – IL: "Kiitos Jarkko, sinusta tulee vielä hyvä valmentaja..."

Myös Suomen päävalmentajana aikoinaan työskennellyt Roy Hodgson on päättänyt lopettaa uransa. Jarkko Wiss muistelee brittivalmentajaa lämmöllä. Joe.co.uk
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Iltalehti on koonnut yhteen suomalaisten jalkapallovaikuttajien kokemuksia valmentaja Roy Hodgsonista, joka on nyt päättänyt lopettaa pitkän valmentajauransa. Hodgson valmensi aikoinaan myös Suomen A-maajoukkuetta.

Nykyisin Ilvestä valmentava Jarkko Wiss muistelee lämmöllä yhteisiä kokemuksia Hodgsonin kanssa.

Aikoinaan Wiss huomautti päävalmentajaa hyökkäysalueen kiertoharjoitukseen liittyen.

– Sanoin Roylle, että muutamaa asiaa pitää muuttaa. Sitten hän pysähtyi, ja ajattelin, että nyt tulee kovaa huutoa. Roy totesi: kiitos Jarkko, sinusta tulee vielä hyvä valmentaja, Wiss muistelee Iltalehdessä.

Hieman aiemmin Wiss oli jo tehnyt päätöksen jättäytyä maajoukkueesta. Sitten päävalmentaja tuli Tampereelle keskustelemaan pelaajan kanssa.

– Sovimme tapaamisen TamU–Inter -matsin jälkeen. Hän tuli Tampereelle ja kertoi selkeästi, millaiseen rooliin minut maajoukkueeseen haluaa, Wiss muistelee.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut