Huomattava ylinopeus syynä liikenneonnettomuuteen Jyväskyläntiellä? – Näin poliisi arvion perjantain tapahtumaketjun syntyneen

Kuvituskuva. JOHANNA ERJONSALO

Teemu Nurmi

Poliisi on selvittänyt 21. toukokuuta Tampereella Jyväskyläntiellä tapahtuneen liikenneonnettomuuden syytä ja epäilee kuljettajan ajaneen huomattavaa ylinopeutta ja menettäneen autonsa hallinnan väistäessään moottoritielle liittymässä ollutta ajoneuvoa.

Sivullinen ajoneuvo oli liittymässä Kaukajärven rampista Jyväskyläntielle ja vaihtoi heti vasemmalle kaistalle, kun moottoritien samaa kaistaa muuta liikennevirtaa huomattavasti nopeammin ajaneen kuljettajan epäillään joutuneen tekemään väistöliikkeen ja menettäneen ajoneuvonsa hallinnan. Hänen kuljettamansa auto ajautui ajoradan oikealle puolelle törmäten suojakaiteeseen ja sillan rakenteisiin.

Yksi henkilö toimitettiin tapahtumapaikalta sairaalahoitoon. Hän ei tämän hetkisen tiedon mukaan ole hengenvaarassa.

Ylinopeutta ajanutta kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä vammantuottamuksesta. Rikosnimikkeet voivat muuttua esitutkinnan edetessä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut