Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Teemu Pukin ylöjärveläinen tukija lähtee nyt myös Ilveksen pääyhteistyökumppaniksi – "Tavoitteenamme on mahdollistaa elämyksiä"

Norwichin Valioliigaan jälleen nousseen joukkueen ylöjärveläinen yhteistyökumppani laajentaa yhteistyötään jalkapalloilun maailmassa. Nyt pienkuormaajia ja työlaitteita valmistava Avant Tecno-yritys on solminut yhteistyösopimuksen Tampereen Ilveksen kanssa: sopimus nostaa yrityksen yhdeksi seuran pääyhteistyökumppaneista.

Yrityksen brittiversio on tehnyt jalkapallon maailmassa töitä jo monen vuoden ajan.

– Englannissa on tärkeää, että kaikki mahdolliset kentät ovat kunnossa. Ammattilaisten lisäksi seura haluaa, että voi tarjota ihmisille myös harrastuspaikkoja. Niiden hoito on taas meidän vastuullamme, meiltä löytyy koneet sitä varten ja saamme tätä kautta paljon näkyvyyttä, kommentoi Avant UK:n toimitusjohtaja Rauno Ala-Korpi Tamperelaisessa joulukuussa 2019.

Ilveksen ja Avantin välinen yhteistyö on aloiteltu kevään 2021 aikana ja nykyisellään omaa juhlavuottaan viettävän Avantin logo koristaa Ilveksen pelipaitaa. Osana yhteistyötä Ilves tulee lanseeraamaan lauantaina 14. elokuuta pelattavan 90 -vuotisjuhlaottelun peliasunsa Avantin tiloissa Ylöjärvellä. Ottelussa käytettävä peliasu kunnioittaa Ilveksen pitkää historiaa ja sen julkistaminen tullaan lähettämään 7. kesöäkuuta klo 13 alkaen livelähetyksenä Ilveksen kanavien kautta.

Paikalla julkistustilaisuudessa on Ilveksen ja Avantin edustajien ohella Ilves-legendoja.