Teivossa aloittaa ravikoulu

Tampereen Teivon Ravikeskukseen avautuu kesäkuussa ravikoulu. Ratsastuskouluja on Suomessa satoja, mutta ravikoulut ovat Suomessa harvassa. Ravikoulu toimii samalla periaatteella kuin ratsastuskoulu, mutta ratsastamisen sijaan harjoitellaan kärryillä ajoa.

Teivon Ravikoulua hallinnoi Tampereen Ravirata Oy ja se toimii Teivon Ravikeskuksen yhteydessä tarjoten elämyksiä kaikille hevosista ja poneista kiinnostuneille. Ravikoulu tulee tarjoamaan kursseja sekä lapsille että aikuisille ja osaamistason mukaan on mahdollista edetä aina ravi- tai poniohjastajaksi asti.

Ravikoulun palveluihin kuuluvat myös erilaiset elämyspalvelut, kuten ponisynttärit, talliin tutustumiset sekä erilaiset ajelutukset esimerkiksi polttareihin. Kesällä 2021 järjestetään lasten päiväleirit sekä monté- eli raviratsastuskurssi, ponisynttäreitä sekä yksittäisiä ajo-opetuksia sekä ajelutuksia.

Tampereen Ravirata sai maa- ja metsätalousministeriön rahoitusta harrastustoiminnan kehittämiseen ja myös Raviliiga Tapparan ja Raviliiga Ilveksen lahjoitusvaroja käytetään toiminnan käynnistämiseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut