Tappara julkisti 18 uutta pelaajasopimusta – mukana vanhoja, uusia ja uusvanhoja nimiä

Mikael Seppälä on yksi Tapparan mielenkiintoisimmista uusista vahvistuksista. Kuvassa Seppälä laukoo Kalpan paidassa (numero 5), Jukureiden Aleksandr Jakovenko yrittää peittää laukausta. Taru Hokkanen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tappara julkisti keskiviikkoiltana 18 pelaajasopimusta. Joukkue on sitouttanut jatkosopimuksiin maalivahdit Paavo Kohosen, Kari Piiroisen sekä Christian Heljangon, puolustajat T omáš​​​​​​​ Hamaran ja Jiri Pärssisen sekä hyökkääjät Anton Levtchin, Kristian Tanuksen, Jere Henrikssonin, Petteri Puhakan ja Niko Huuhtasen.

Mukana listauksessa on myös uusia ja uusvanhoja pelaajia. Uusina pelaajina kirvesrintoihin liittyvät puolustajat Mikael Seppälä, Veli-Matti Vittasmäki, Casimir Jürgens sekä Joni Tuulola. Veli-Matti Vittasmäki tekee paluun Tapparaan yhden KHL:ssä pelatun kauden jälkeen.

Hyökkäysosastoa saapuvat puolestaan vahvistamaan Waltteri Merelä, Tyler Morley, Kyle Platzer ja Samuel Salonen.

Puolustuksessa mielenkiintoinen uusi nimi on Mikael Seppälä.

– Hän on äärettömän kova luonnepelaaja. Kun pelasimme KalPaa vastaan puolivälieriä, oli hänen pelaamistaan ilo katsella. Meidän pelaajamme eivät päässeet vastustajan maalille Seppälän ollessa siellä. Hän on myös alivoimalla erittäin vahva pelaaja, urheilujohtaja Jukka Rautakorpi luonnehtii uutta puolustajaa tiedotteessa.

Hyökkääjä Waltteri Merelä on puolestaan joukkueen oma kasvatti, joka on kuitenkin viimeiset pari kautta pelannut Lahden Pelicansissa.

– Waltteri otti viime kaudella erittäin suuria askelia eteenpäin. Hänestä tuli hyvin luotettava kokonaisvaltainen pelaaja, joka säilytti omat vahvuutensa, Rautakorpi kuvailee.

Kommentoi

Mainos: Pirkanmaan Osuuskauppa

Kuka olet ilman titteliäsi? Ihmisten työpaikan mallit kertovat

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut