Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maauimala aukeaa torstaina – Paljon rajoituksia: enintään 20 radalle, 2 tunnin käyttöaika, uimahallin puolelle ei pääse...

Tampereen maauimala aukeaa huomenna torstaina kaikelle uimakansalle, mutta rajoitetusti

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti Tampereen maauimala avautuu rajoitetusti torstaista kello 13 alkaen.

Asiakasmäärä on kuitenkin rajattu, käytössä on kahden tunnin käyttöaikarajoitus eikä yhteiskäyttö uintikeskuksen ja maauimalan väillä ole vielä mahdollista.

Samalla päättyy myös poikkeuksellisesti voimassa ollut erityisuimakortilla sisäänpääsy maauimalaan. Sarjarannekkeisiin hyvitetään koronan aiheuttaman käyttökatkon pituinen aika automaattisesti.

Maauimalan lippukassa ja kahvila palvelee toistaiseksi supistetulla aukioloajalla, muina aikoina lipunmyynti tapahtuu Tampereen uintikeskuksen lipunmyynnistä. Asiakasmääriä seurataan tarkasti ja tarvittaessa henkilökunta keskeyttää sisäänpääsyn.

Uimaratojen käyttöä rajataan siten, että noin 20 henkilöä voi uida samanaikaisesti yhtä uimarataa kohden. Lasten- ja hyppyaltaissa on myös pienennetty yhtäaikaista asiakasmäärää.

Maauimalassa on noudatettava annettuja ohjeita turvaetäisyyksistä, huolehdittava käsien pesusta ja käytettävä tarvittaessa käsidesiä, jota on saatavilla useasta eri pisteestä.

Sisätiloissa on suositeltavaa käyttää suojamaskia. Sairaana maauimalan käyttö on ehdottomasti kielletty.