Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Härmälänrannan rantarivistöön taas uusi kerrostalo ennakkomarkkinointiin – Rapussa Postin pakettiautomaatti, ikkunat tavanomaista suuremmat, pyöräkatoksissa viherkatot

Skanska aloittaa uuden kohteen ennakkomarkkinoinnin Tampereen Härmälänrannassa.

Rantarivistöön sijoittuvan As. Oy Tampereen Härmälänrannan Fransin kuusikerroksiseen kerrostaloon tulee asuntoja yhteensä 29 kappaletta, ja suurin osa niistä on kaksioita tai kolmioita.

Konttilukinkatu 23:een rakennettavan Tampereen Härmälänrannan Fransin julkisivuun on valittu tumma tiiliverhoilu, joka kunnioittaa alueen teollisuushistoriaa.

– Tampereen Härmälänrannan Fransiin teollisuushenkeä on tuotu hienovaraisesti myös kotien sisätiloihin. Esimerkiksi parvekkeiden tiilipintaiset nurkkapilarit näkyvät olohuoneiden pohjoissivun ikkunoista. Avarat ja valoisat sisätilat, laadukas keittiö, kylpyhuoneen erillinen kodinhoitotila, lattialämmitys ja viilennys tuovat iloa asumiseen. Lisäksi oman kodin pohjaratkaisuihin voi vaikuttaa, esimerkiksi kaksioissa voi valita joko vaatehuoneen tai -kaapit. Arkea helpottamaan rappuun tuodaan myös Postin pakettiautomaatti, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma Skanska Kodeilta tiedotteessa.

Katolle asennettavat aurinkopaneelit kattavat osan yhtiön yhteisestä sähköstä, ja autopaikoilla on sähköauton latausmahdollisuus. RTS-luokituksen mukaisesti kohteessa huomioidaan tarkasti myös kosteudenhallinta, mikä tarkoittaa esimerkiksi kaikkien sisätiloihin tulevien materiaalien varastointia säältä suojattuna ja kuivumista vaativien materiaalien olosuhdemittauksia.

Lisäksi Tampereen Härmälänrannan Fransin tavanomaista suuremmat ikkunat lisäävät luonnonvalon määrää asunnoissa.

Sisäpihan polkupyöräkatoksissa on viherkatto, ja lisää säilytystilaa sekä pesu- ja huoltopiste menopeleille löytyy myös kohteen kellarikerroksesta.

Kohde valmistuu kesällä 2023.