Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kalevan liikuntapuistoa maalataan kesäksi – "Ensi vuonna ei tarvitse odotella näin pitkään"

Kalevan liikuntapuiston alueita valmistellaan touko- ja kesäkuussa. Uudistettuun Kalevan liikuntapuistoon pääsee tutustumaan heinäkuun alussa.

Kalevan liikuntapuiston kesäkäyttöä valmistellaan parhaillaan kovaa vauhtia. Tällä hetkellä Sorsapuiston tekojäärata-aluetta pestään maalauksia varten. Jotta maalaus onnistuisi hyvin, asfalttialustan on oltava puhdas. Maalaukset vaativat poutasäätä, jonka jälkeen niiden on saatava myös kuivata rauhassa.

Alueen aitaustyöt alkavat kesäkuun alussa, samoin kuin varsinaiset kesäkäyttövarusteiden asennukset. Tekojääalueelle rakentuu kaksi koripallokenttää, yksi höntsy-kaukalo sekä oleskelualueita pöytäryhmineen. Beach volley -kentän kupeeseen tehdään kuntoilualue. Rantalentopalloilulle suunnitellulle kentälle asennetaan peliverkko ja sen jälkeen se on valmis tositoimiin. Leikkejä täydentävät pingispöydät ja decomark-kuviot.

– Ensi vuonna ei tarvitse odotella näin pitkään vaan talvikäytöstä päästään vaihtamaan jouhevammin kesäkäyttöön, kun maalaukset, varusteet ja laitteet ovat Sorsapuistossa valmiina, toteaa kentän kunnostuksesta vastaava rakennuttajainsinööri Anne Ravaska.

– Kaikki ylimääräinen liikkuminen alueella haittaa onnistuneen lopputuloksen saamista, joten pyydämme, että kenttäalueelle ei nyt mentäisi, Ravaska jatkaa.

Kalevan liikuntapuiston arvioidaan olevan käyttökunnossa heinäkuun alkuun mennessä.