Jääkiekon MM-kisoissa 2022 käytössä ensimmäistä kertaa lippuarvonta – arvonnassa voi voittaa osto-oikeuksia Tampereella pelattavien otteluiden päivälippuihin

Kohta on mahdollisuus katsoa jääkiekkoa Tampereen jättihallissa Eppu-aitiosta käsin. SRV/Libeskind/Tomorrow

Teemu Nurmi

Miesten jääkiekon MM-kisojen liput tulevat ensimmäistä kertaa myyntiin lippuarvonnan kautta.

Vuode 2022 jääkiekon MM-kisojen lipunmyynti käynnistyy syksyllä siten, että kaikki Tampereella pelattavat ottelut alkusarjapeleistä finaaliin saakka tulevat aluksi saataville lippuarvonnan kautta. Arvonnassa voi voittaa osto-oikeuksia Tampereella pelattavien otteluiden päivälippuihin. Lippuarvontaan voi osallistua 2.–26.9.2021.

Jääkiekon MM-kisojen otteluohjelma sekä lippujen hinnoittelu julkistetaan elokuun lopulla. Tällöin selviää, mitkä maat pelaavat alkusarjansa Tampereella ja mitkä Helsingissä. Jo nyt on varmaa, että Suomi pelaa kaikki ottelunsa Tampereella ja Venäjä alkusarjaottelunsa Helsingissä.

Lippuarvontaan on tulossa tarjolle erihintaisia päivälippupaketteja eri katsomokategorioista. Arvontaan osallistuva voi valita haluamakseen lippumääräksi 1–6 lippua, eli arvonnan kautta on yhden osallistujan mahdollista ostaa enintään kuusi lippua. Lipunosto-oikeuksien arvonta suoritetaan syyskuun lopulla, jonka jälkeen voittajat voivat lunastaa liput.

Jäljelle jääneet päivälippupaketit Tampereella pelattaviin otteluihin tulevat myyntiin lokakuun loppupuolella.

Liput yksittäisiin peleihin tulevat myyntiin helmikuussa 2022.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut