G Livelab palaa keikkakantaan – ensimmäinen esitys torstaina

G Livelab Tampere palaa keikkatoimintaan jälleen torstaista alkaen. Petteri Mäkinen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

G Livelab Tampere palaa keikkojen pariin torstaina. Vielä toukokuun aikana G Livelabissa nähdään Marjo Leinosen ja Jukka Perkon kunnianosoitus Billie Holidaylle, Olavi Uusivirta, stand up -tähti Ali Jahangiri sekä Steve’n’ Seagulls.

Kesäkuussa ohjelmassa ovat muun muassa Kaisa’s Machine, Ursus Factory, Räjäyttäjät, Uniklubi, Iron Country Sisters, Jarkko Martikainen, Ilmiliekki ja Samuli Putro.

– Meidän ydintehtävämme on elävän musiikin edistäminen. Pandemia kokoontumisrajoituksineen on ollut kova isku esittävälle taiteelle - sekä taiteilijoille että yleisölle. Olemme kokeneet, että pienenä ja ketteränä toimijana meidän tehtävämme on ollut luoda positiivista viestiä ja mielialaa vaikeaan aikaan. Siksi me jälleen kerran avaamme ovemme ensimmäisten joukossa heti kun se viranomaismääräysten puolesta on mahdollista ja asiakkaille turvallista, sanoo G Livelab Tampereen toimitusjohtaja Annamaija Saarela tiedotteessa.

Livekeikkojen lisäksi G Livelab Tampere jatkaa konserttien striimausta sekä kesäterassitoimintaa.

Kommentoi

Mainos: Pirkanmaan Osuuskauppa

Kuka olet ilman titteliäsi? Ihmisten työpaikan mallit kertovat

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut