Ylöjärven palkkaama kesäretkeilijä aloitti työnsä – nyt matkailijoita vinkataan seuraajiksi

Kaupunkilehti Tamperelainen uutisoi maaliskuussa, että Ylöjärven kaupunki oli päättänyt palkata henkilön erittäin persoonalliseen kesätyöhön – nimittäin kuukausipalkkaiseksi kesäretkeilijäksi. Paikan sai muun muassa valokuvaajana näyttöjä esittänyt 26-vuotias Ella Huhtanen.

Nyt Huhtanen on aloittanut työnsä kaupungin palveluksessa. Ylöjärven kaupunki vinkkaa tiedotteessaan, että nyt Ylöjärvestä kiinnostuneiden kannattaisi ottaa kesäretkeilijän sosiaalisen median sisällöt seurantaan.

– Kesäretkeilijää voi seurata etenkin Visit Ylöjärven Instagram-tilillä @visitylojarvi. Matkailusivuille visitylojarvi.fi on tulossa retkiaiheinen blogi. Kesäretkeilijän vinkkeihin voi törmätä myös kaupungin Instagramissa @ylojarvenkaupunki ja Facebookissa facebook.com/ylojarvenkaupunki, kunta neuvoo tiedotteessaan.

Kesäretkeilijän työnantaja on kaupungin elinkeinoyhtiö, Ylöjärven Yrityspalvelu ja hänen työpisteensä sijaitsee kaupungintalolla. Ella Huhtasen tavoittaa esimerkiksi sähköpostilla osoitteesta ella.huhtanen@ylojarvi.fi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut