Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ylöjärven palkkaama kesäretkeilijä aloitti työnsä – nyt matkailijoita vinkataan seuraajiksi

Kaupunkilehti Tamperelainen uutisoi maaliskuussa, että Ylöjärven kaupunki oli päättänyt palkata henkilön erittäin persoonalliseen kesätyöhön – nimittäin kuukausipalkkaiseksi kesäretkeilijäksi. Paikan sai muun muassa valokuvaajana näyttöjä esittänyt 26-vuotias Ella Huhtanen.

Nyt Huhtanen on aloittanut työnsä kaupungin palveluksessa. Ylöjärven kaupunki vinkkaa tiedotteessaan, että nyt Ylöjärvestä kiinnostuneiden kannattaisi ottaa kesäretkeilijän sosiaalisen median sisällöt seurantaan.

– Kesäretkeilijää voi seurata etenkin Visit Ylöjärven Instagram-tilillä @visitylojarvi. Matkailusivuille visitylojarvi.fi on tulossa retkiaiheinen blogi. Kesäretkeilijän vinkkeihin voi törmätä myös kaupungin Instagramissa @ylojarvenkaupunki ja Facebookissa facebook.com/ylojarvenkaupunki, kunta neuvoo tiedotteessaan.

Kesäretkeilijän työnantaja on kaupungin elinkeinoyhtiö, Ylöjärven Yrityspalvelu ja hänen työpisteensä sijaitsee kaupungintalolla. Ella Huhtasen tavoittaa esimerkiksi sähköpostilla osoitteesta ella.huhtanen@ylojarvi.fi.