Ilves saa ottaa seuraavaan kotiotteluunsa 50 katsojaa Ratinaan – seura järjestää kolmesta vaihtoehdosta äänestyksen, ketkä pääsevät paikalle

Ilveksen ja Kuopion Palloseuran väliset Veikkausliiga-ottelut ovat olleet viime vuosina tiukkoja matseja. Nyt Ilves on päättänyt arpoa 50 onnekasta seuraamaan Ratinassa lauantaina pelattavaa liigaottelua. Tuire Punkki
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Ilveksen Veikkausliiga-joukkue pelaa seuraavan kotiottelunsa lauantaina Ratinassa. Vastaan asettuu Kuopion Palloseura, ja ottelu alkaa kello 19.

AVI:n rajoitukset antavat mahdollisuuden siihen, että yli 10 000 katsojaa vetävälle stadionille voi ottaa 50 katsojaa. Seura on päättänyt nyt järjestää äänestyksen siitä, ketkä nuo 50 ovat.

Vaihtoehtoja on kolme: joko 50 Ilves-junioria, 50 ensimmäistä kausikortin ostajaa tai 50 onnekasta arvottuna kaikista kausikortin ostajista.

– Lasten ja nuorten elämään ja harrastuksiin on koronalla ollut suuri vaikutus. Peli- ja harjoitustoimintaa on rajoitettu jo pitkään ja lukuisia lapsille ja nuorille tärkeitä tapahtumia on jouduttu pandemian aikana perumaan. Arvotaan 50 onnekasta junioria nauttimaan Veikkausliigaottelusta paikan päällä, kuuluvat vaihtoehdon 1 perustelut.

– Ensimmäisenä kausikortin ostaneet ovat osittaneet sitoutumista seuraan. Palkitaan nopeimmat kausikortin ostajat mahdollisuudella päästä seuraamaan ottelua paikan päälle, kuuluvat perustelut vaihtoehdossa 2.

– Luonnollisesti haluaisimme kaikki kausikorttilaiset katsomoon. Kausikorttilaiset ovat meidän tukenamme vuodesta toiseen. Arvotaan kaikkien kausikortin ostaneiden keskuudesta 50 onnekasta seuraamaan ottelua paikan päälle, ovat vaihtoehdon 3 perustelut.

Vaihtoehtoja voi äänestää maanantain ajan Ilveksen Facebook-päivityksessä.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut