Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves saa ottaa seuraavaan kotiotteluunsa 50 katsojaa Ratinaan – seura järjestää kolmesta vaihtoehdosta äänestyksen, ketkä pääsevät paikalle

Tampereen Ilveksen Veikkausliiga-joukkue pelaa seuraavan kotiottelunsa lauantaina Ratinassa. Vastaan asettuu Kuopion Palloseura, ja ottelu alkaa kello 19.

AVI:n rajoitukset antavat mahdollisuuden siihen, että yli 10 000 katsojaa vetävälle stadionille voi ottaa 50 katsojaa. Seura on päättänyt nyt järjestää äänestyksen siitä, ketkä nuo 50 ovat.

Vaihtoehtoja on kolme: joko 50 Ilves-junioria, 50 ensimmäistä kausikortin ostajaa tai 50 onnekasta arvottuna kaikista kausikortin ostajista.

– Lasten ja nuorten elämään ja harrastuksiin on koronalla ollut suuri vaikutus. Peli- ja harjoitustoimintaa on rajoitettu jo pitkään ja lukuisia lapsille ja nuorille tärkeitä tapahtumia on jouduttu pandemian aikana perumaan. Arvotaan 50 onnekasta junioria nauttimaan Veikkausliigaottelusta paikan päällä, kuuluvat vaihtoehdon 1 perustelut.

– Ensimmäisenä kausikortin ostaneet ovat osittaneet sitoutumista seuraan. Palkitaan nopeimmat kausikortin ostajat mahdollisuudella päästä seuraamaan ottelua paikan päälle, kuuluvat perustelut vaihtoehdossa 2.

– Luonnollisesti haluaisimme kaikki kausikorttilaiset katsomoon. Kausikorttilaiset ovat meidän tukenamme vuodesta toiseen. Arvotaan kaikkien kausikortin ostaneiden keskuudesta 50 onnekasta seuraamaan ottelua paikan päälle, ovat vaihtoehdon 3 perustelut.

Vaihtoehtoja voi äänestää maanantain ajan Ilveksen Facebook-päivityksessä.