Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelainen levyliike kyllästyi ilman kasvomaskia asioiviin asiakkaisiin – "Me ei olla tippaakaan kiinnostuneita kenenkään salaliittouskomuksista"

Tampereen Itsenäisyydenkadulla sijaitseva levyliike Sammakka-Pop ottaa Facebook-päivityksessään voimakkaasti kantaa tilanteeseen, jossa pienessä kaupassa asioivat asiakkaat tulevat liikkeeseen ilman kasvomaskia.

Liikkeessä asioidaan yrityksen mukaan ehdottomasti kasvomaski päällä, mikäli terveydelliset syyt eivät sen käyttöä estä.

– Meillä käytetään maskia jos ei ole jotain terveydellistä syytä ettet käytä. Kyllästyttää huomautteleminen kun tää maskihomma ei ole mikään "uusi juttu" enää. Suurin osa kyllä pitää maskia ja ne joilla on unohtunut ottaa sen mielellään vastaan, mut aina löytyy joku joka alkaa purnata vastaan kun maskin pyytää laittaan naamalle, yritys kommentoi Facebookissa.

– Jos et usko että korona on olemassa tai et usko maskin hyötyihin tms., niin voit pysyä meiltä poissa. Ihan simppeli homma, me ei olla tippaakaan kiinnostuneita kenenkään salaliittouskomuksista tai vakaumuksista asian suhteen, meillä käytetään maskia ja täts it, päivityksessä jatketaan.

Seuranneessa keskustelussa yritys kommentoi ymmärtävänsä, mikäli maski on vaikka epähuomiossa jäänyt ottamatta mukaan.

– Pääasiassa me ei sponsoroida maskeja, mutta kyllä niitä silti löytyy kun nyt yleensä ei tarvitse kaikille antaa vaan ihan muutamalle.

Juttua muokattu 14.5.2021 klo 20.30: Täsmennetty yrityksen kommentteja. Jutusta saattoi saada aiemmin kuvan, että useat asiakkaat kävisivät liikkeessä ilman kasvomaskia. Suurin osa Sammakka-Popin asiakkaista käyttää kasvomaskia.