Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tamperelainen Johanna rakentaa kansainvälistä uraa sensuellilla imagolla – nyt ilmestyi biisi, jota markkinoidaan rohkealla videolla

Tamperelainen Johanna Kuvaja päätti pari vuotta sitten iskeä kaikki peliin ja ryhtyä rakentamaan kansainvälistä laulajan uraa. Avuksi otettiin rohkea imago hieman 1980-luvun Sabrinan hengessä.

Nyt Kuvaja on julkaissut jälleen uuden biisin, jota ryyditetään rohkealla videolla. Biisi kantaa nimeä Wanna make love to you – otsikkoa ei kieltenosaajille tarvitse erikseen kääntää.

Kappale on Kuvajan tiedotteen mukaan nauhoitettu ja tuotettu Lontoossa monessa mukana olleen tuottajan, Sefi Carmelin, kanssa. Carmel on aiemmin työskennellyt muun muassa David Bowien, Phil Collinsin, Tina Turnerin, Michael Bublén, Bruno Marsin ja Massive Attackin kanssa.

– Sefi halusi kuunnella tuotantoani läpi miksattuaan Shower-sinkkuni, ja näki tässä biisissä hittiainesta. Hän innostui tuottamaan biisin alusta loppuun ja lähdin Lontooseen nauhoituksiin, Kuvaja kertoo.

Videonkin osalta Kuvaja on laittanut isoa vaihdetta silmään. Mukana on miesmalli Dani Rivero, jonka kanssa on luvassa kuumia kohtauksia. Myöskään Kuvaja ei ole ujostellut paljaan pinnan esittelyssä, tarkoitus on rakentaa uraa sananmukaisesti rohkean imagon varaan.

– Rohkea musiikkivideo ja biisi on huipentuma kaikelle Playboyn ja OnlyFansin jälkeen. Halusin saavuttaa tavoitteeni keinoja kaihtamatta ja onnistuin toteuttamaan projektin, Kuvaja kuvailee.

Videon biisiin voit katsoa tästä linkistä.