Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sastamalan kolari vaati neljännen kuolonuhrin – poliisi epäilee, että kolaria edelsi kilometrien ajan jatkunut ohittelu

Sastamalassa viime lauantaina ohitustilanteessa tapahtunut vakava liikenneonnettomuus on vaatinut neljännen kuolonuhrin. Ohittajaa vastaan tulleen henkilöauton noin 70-vuotias kuljettaja kuoli myöhään keskiviikkoiltana Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

Liikenneonnettomuudessa on kuollut kaikkiaan neljä henkilöä. Kaksi henkilöä on edelleen sairaalahoidossa. Kolme uhreista menehtyi onnettomuuspaikalla, neljäs uhri, noin 70-vuotias mies kuoli keskiviikkona Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Neljäs uhri oli ohitustilanteessa vastaan tulleen henkilöauton kuljettaja.

Auton matkustaja on edelleen sairaalahoidossa. Ohittaneen ajoneuvon yksi matkustaja on myös edelleen sairaalahoidossa. Kolme muuta onnettomuudessa menehtynyttä olivat ohittaneen auton kuljettaja ja yksi matkustaja sekä vastaan tuleen auton perässä ajanut moottoripyöräilijä, joka törmäsi kolaroineisiin autoihin.

Poliisi on kuullut tapahtumaan liittyen todistajia, joiden kertoman perusteella on syytä epäillä, että onnettomuutta edelsi ohittaneen auton ja ohitustilanteessa olleen taaemman ohitettavan auton kesken huomattavaa ylinopeudella ajamista ja ohittelua. Poliisin tietojen mukaan ylinopeudella ajoa ja ohittelua oli tapahtunut jo useita kilometrejä ennen onnettomuuspaikkaa.

Poliisi pyytää tienkäyttäjien havaintoja kahden tumman henkilöauton (Mercedes-Benz ja BMW) poikkeavasta liikennekäyttäytymisestä lauantailta 8.5.2021 kello 17 – 18.15 väliseltä ajalta valtatieltä 11 välillä Pori – Kiikoinen, Putaja. Havainnot voi ilmoittaa Sisä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi