Syyte: Tamperelaisnaisen ex-mies pyrki naisen kotiin luvatta ja uhkasi tätä tappamisella – syyttäjä vaatii miehelle sakkorangaistusta

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tamperelaisen ex-pariskunnan riitaisa ero poiki sittemmin seurauksia, joita on nyt käsitelty Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Aluesyyttäjä Kati Alkula-Kovanen vaatii tamperelaiselle miehelle sakkorangaistusta laittomasta uhkauksesta ja kotirauhan rikkomisesta.

Pariskunta on lähtenyt eri teille viimeistään helmikuussa 2020, jolloin miehen osoite on kirjattu eri paikkaan. Nainen on jäänyt asumaan pariskunnan yhteiseen asuntoon. Mies on kuitenkin noin kuukautta myöhemmin tullut asuntoon ilman lupaa. Nainen on tilanteen alkaessa huutanut miehelle, ettei tällä ole asuntoon mitään asiaa.

Miehen uhkaava käytös ei ole tästä kuitenkaan laantunut. Mies on huutanut naiselle, että pahoinpitelee tämän ja uhannut myös tappaa tämän. Todisteena oikeudessa on ollut puhelu, jossa poliisipartio on yhteydessä naiseen. Tässä yhteydessä nainen on kertonut, että hänen ex-miehensä on uhannut tätä tappamisella.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut